18 random tindertypetjes

Irene, veelbelovend gezicht maar iets te ‘rond en gezond’. Noemt zichzelf ‘curvey’ en heeft als derde foto een real-women-Dove-reclamefoto. Leert makkelijk, is intelligent, maar niet verstandig genoeg om diabetes type 2 te voorkomen.

Ani, vegan, 420 en blankste rasta in the game. Ani vindt elke vorm van technologie de duivel maar heeft wel een onbeperkte internetbundel (“Zonder internet ben je tegenwoordig nergens meer he?”). Droomt ervan in een Yurt te wonen en heel de dag naar Mongoolse keelzang te luisteren. Heeft zich al zeven weken niet gedoucht en al zeker acht maanden haar haren niet gewassen omdat het nestje merels dat erin broedt bijna uitvliegt. Draagt alleen maar kleurige zelfgebreide truien. De garen heeft ze zelf gesponnen van de haren van haar 12 katten. Wat ben jij een goor wijf Ani, doe eens schoenen aan, het is nu niet leuk meer.

Rachel, butterface, had op 13 jarige leeftijd al gigantische kokosmacronen wat tot de meest ongemakkelijke sitaties leidde. “Kijk je nu naar de borsten van Rachel papa?” Papa is ook maar een mens. Naveltruitjes, hotpants, het staat haar allemaal. De choker die met haar nek lijkt te zijn vergroeid is als een scheiding tussen “FUCK YEAH!” en “HELL NO!”. Mijn piemel zegt ja, terwijl mijn hoofd vol afschuw toekijkt. De moeilijkste keuze van de dag.

Yinte, zou best eens geen ogen kunnen hebben. Op vijf van de zes foto’s zie je alleen haar achterkant terwijl ze een biertje omhoog houdt op generiek festival nummer zoveel. Op die overgebleven foto heeft ze een zonnebril op. ‘Studeert’ vrijetijdsmanagement en ligt elke doordeweekse dag in een plas van haar eigen kots en kwijl tot 14.00 uur uit te brakken van de vorige avond.Het enige dat ze nog weet van de bewuste avond is dat ze haar record jongens-zoenen heeft weten te breken. Je moeder zou trots op je zijn Yinte.

Joey, was ‘vroeger’ een jongen maar identificeert zich sinds kort als vrouw. Door de plamuurlaag van foundation is duidelijk een stoppelbaardje te zien, Joey is een beetje in de war. Maar Joey heeft geluk, want in plaats van deze duidelijk geesteszieke jongen naar een psychiater te sturen doen we tegenwoordig met zijn allen of Joey een meisje is. Alles om maar ‘genderneutraal’ te zijn en niemand tegen de haren in te strijken. Waarom sta je als meisje geregistreerd op Tinder Joey, er is toch geen vent die zo hopeloos is, toch, TOCH?!

Puck, “bijt niet.” Oprotten Puck, met je hockeystick.

India, artsy, cultureel en studentripjes. De kopknot is haar signatuur. Zou heel graag als zwerver in Berlijn wonen, “Die stad heeft zoveel cultuur!” Haar lievelingskleur is oostblokgrijs. Heeft 4 jaar geleden een gitaar gekocht op een rommelmarkt en leert zichzelf sindsdien spelen. Akkoorden kent ze niet, maar op de foto’s zie je niet dat ze geen idee heeft waar ze mee bezig is toch?

Chelsea, 19 jaar oud en “proud single mom of a beautiful son”. Haar haar is zo vaak gebleekt dat de schaar de enige oplossing is tegen de uitgerangeerde-barbiepop-look. Is niet knap genoeg voor een carriere als pornoster, maar laat zich graag een keer uitwonen door Don en Ad voor wat sigarettengeld.

Lonneke, heeft een tatoeage. “#Inked.” Heeft een miniscule tatoeage op haar pols en is hier zo trots op dat ze haar arm in elke mogelijke bocht vouwt om dit unieke stukje inspiratieloosheid te tonen. Onder al haar instagramfoto’s zet ze trouw #inkedgirl #inked #ink #inkinthestink #followforfollow.

Stefanie, snapchat filters, mugshots, Feyenoordshirts en trash piercings. Stefanie maakt alleen foto’s van haar gezicht en gebruikt uitsluitend de hondenfilter. Soms steekt ze haar tong uit, soms niet, maar hoe dan ook zijn haar onderlip- en tongpiercing zichtbaar. Haar broers heten waarschijnlijk Jeffrey en Joey.

Hélène, niet moeders mooiste, alhoewel ik hoop dat moeder in kwestie het na deze poging wel voor gezien hield. Gebruikt haar profiel tot de laatste letter om haar uiterlijk te beschrijven: “Ik ben donkerblond, blauwe ogen, heb twee oren, een neus en een mond.” Bedankt voor de omschrijving, goed dat je aan je blinde medemens denkt die je foto’s niet kunnen zien (?). Houdt van Ed Sheeran en gebruikt meestal ‘de harde straal’ van de douchekop omdat ze vindt dat ze niet beter verdiend.

Karlijn, is veel te knap. Draagt trendy kleren en schaamt zich er niet voor een veel te grote hoed op haar hoofd te zetten, want dat is nou eenmaal fashion. Ze is totaal onbereikbaar voor 100% van de gebruikers en is alleen hier om haar instagram te promoten (“Ik gebruik dit nooit, maar stuur me een berichtje op instagram”). Heeft alleen maar net iets te gestyleerde foto’s op haar profiel staan die duidelijk gemaakt zijn door een professioneel fotograaf die ze zelf heeft ingehuurd van het geld van haar vader die succesvol advocaat is. Rijdt in een witte Fiat 500 en maakt regelmatig foto’s van haar handen met nieuwe acrylnageltjes waarbij natuurlijk het logo op het stuur van de auto een prominente plaats op de foto inneemt.

Elle. “Want to know more? Just ask.” Ik hoef niet meer te weten dank je.

Margriet, 22 jaar jong en houdt van paarden. Hoe je weet dat ze van paarden houdt? Simpel! Margriet met paard, paard zonder Margriet. Alleen maar paardenfoto’s. En anders is het wel terug te lezen in haar profiel, want je MOET EN ZAL WETEN dat Margriet ‘about the horselife’ is. Wil als ze groot is iets met paarden doen, Sinterklaas, paardrijlerares of misschien wel slager. Ruikt zelf naar paard en eet alleen maar haver en suikerklontjes. Wanneer de technologie het toelaat wil Margriet zelf ook een paard worden.

Beau, blond, blond, blond. Al haar foto’s zijn groepsfoto’s en ze heeft op al haar foto’s een glas witte wijn in haar handen. Alle meisjes op alle foto’s zijn blond en hebben een glas witte wijn vast. Hoe je dan weet welke Beau is? Simpel, Beau is die blonde met een glas witte wijn in haar hand.

Jessica, studente, werd vroeger gepest, maar sinds ze zich vol overgave op de fitgirlhype gestort heeft barst ze van het zelfvertrouwen. Al haar foto’s zijn in de sportschool genomen. Voor dezelfde spiegel. Allemaal? Allemaal. Van de 400 euro die ze per maand verdient bij Cafe “De Zoete Zeveraar” gaan er 350 naar gymleggings en de overige 50 gaat op aan creatine. Waar die creatine voor dient weet ze nog niet, maar de verder gevorderde fitgirls doen het ook, dus het zal wel goed zijn. “No pain no gain.”

Kelly, werd vroeger geslagen door haar vader en kwam erachter dat ze dit net iets te fijn vond. Zoekt nu een ‘man’ die haar vader kan vervangen. “Ik zoek een echte kerel, geen jongetje. Minimaal 1.85m, anders swipe links. Ik hou van gespierde jonges met tatoes.” Wanneer haar extreem jaloerse droomprins (die zelf andere wijven neukt alsof zijn leven er van af hangt, want dat doen mannen!) met losse handjes voor de 6e keer beloofd heeft haar gezicht niet meer te verbouwen, neemt ze hem hoopvol terug. Dat blauwe oog drie weken later? Tegen een deur gelopen.

Aimée, haar hand lijkt vergroeit te zijn met haar hoofd, of is deze pose de nieuwe duckface? Houdt (net als 95% van mekkerend schapenland) van sushi, katten en reizen. “Is elke zomer wel op een festival te vinden.” Verder heeft ze net zoveel inhoud als een lege pot augurken.

Geef een antwoord