Contactadvertentie

M, 29 jr. (Aantr. charm. D.bl. Z.g.) zkt. Spont. Sl. Vr. (18-88). Ik houd van sjoelen/bingo. Heb lage eisen want ben zelf ook maar een idioot.

De eerste Nederlandse advertentie stamt vermoedelijk uit 1797 en is afkomstig van een vijfentwintigjarige man. Hij zocht een “weduwe of jonge dochter, liefst van de Gereformeerde Godsdienst, en vooral het tegenwoordig heerschend politicq systema toegedaan, en die bereid is na rijp beraad aan een huwelijk te gaan denken.” (gejat van edarling, geen idee wat de oorspronkelijke bron is, klaag hen maar aan ofzo)

Tweehonderd jaar later bestaat het begrip contactadvertentie nog steeds. Niet in de oorspronkelijke vorm waarbij je creatieve afkortingen moet gebruiken om zo veel mogelijk eisen te stellen zonder iets te hoeven betalen, maar de digitale vorm waar creativiteit een overbodige luxe is. Als je een leuke kop hebt plaats je er een foto bij en de aanbiedingen stromen binnen. Ben je lelijk? Gewoon geen foto plaatsen. Ben je een 20-jarige alleenstaande ‘trotse’ mama en heb je een halfbloed kindje en is je man er vandoor? Gewoon verzwijgen, want wees eens eerlijk, welke man wil nu een kind opvoeden, laat staan het kind van een ander. Het feit dat je een 20-jarige alleenstaande moeder bent zegt genoeg over je toch?

Wil je ook aan de man/vrouw op een ouderwetse doch moderne manier dan zijn er goede tweedehandsjes te vinden op http://contacten.tweedehands.net/. Bied jezelf aan, het is geen schande. Waarom zou je moeten liegen over je online ontmoeting? Is het schandelijk dat je elkaar kent via het internet? Elkaar ontmoeten in een (semi-)beschonken toestand ergens in een of andere obscure kutbar, waar het volume van Nicki Minaj haar gejengel je trommelvliezen irreparable  damage toebrengt is natuurlijk een beter verhaal. Het deel waar je volgeblaft bent op een smerige plee waar het naar stront stinkt van het hokje ernaast kun je beter voor jezelf houden op ‘familiedag’, want dat past niet in het beeld van romantiek. Niemand heeft de seksgeluiden gelukkig waargenomen vanwege het gekreun dat de buurman maakte toen hij die dikke obstipatiedrol eruit probeerde te persen.

Waar je terecht moet als je al vaker gebruikt en/of misbruikt bent? Alternatieven genoeg. Er zijn allerhande sites die een bepaalde nichemarkt willen voorzien van mannelijk/vrouwelijk schoon. Vind je jezelf te goed om een lelijkerd te daten? Mooiemensen.com biedt de uitkomst! Als eis dat je zelf niet ook gewoon hondslelijk bent natuurlijk, want dan kun je beter naar Be2.nl gaan (‘Een datingwebsite die gericht is op de innerlijke mens’). Ben je een op geld beluste elitist of wil je graag iemand daten met een IQ boven dat van een defecte wasmachine? Geen probleem, parship, e-matching en edarling zijn slechts drie van de vele mogelijkheden die de internets biedt. Ben je je man/vrouw beu en wil je andere mannen/wijven neuken zonder de relatie te verbreken omdat je zo dom bent om toch aan kinderen te zijn begonnen? (Ja nu ze er eenmaal zijn houd je van ze, maar het leven was stiekem toch een stuk leuker zonder die uitwendige lawaaierige gezwellen) Victoria Milan, SecondLove, C-dating, noem maar op! Als je als man opgescheept zit met een vrouw terwijl je liever een man had gehad dan ga je maar naar de lokale homomeeting, vast wel een parkeerplaats in de buurt. En anders ga je gewoon tinderen of grinden.

Doei.

Geef een antwoord