De do’s en dont’s van online daten

Inleiding

Het is tijd om de mannen van Nederland op te leiden als het aankomt op online daten. Ik heb zelf alleen ervaring met Tinder dus ‘online’ moet je lezen als ‘Tinder’. En ‘tips’ moet je lezen als ‘volg deze tips alsof het de Koran is, en je verdrinkt binnen de kortste keren in poes’.

Er bestaan tegenwoordig datinggoeroe’s die je betaalt voor (behoorlijk kutte) tips in: “Hoe om te gaan met vrouwen”. Hier was een tijdje terug zelfs een ‘documentaire’ over op BNN. Meestal komt dit erop neer dat je zegt dat ze kut en lelijk zijn, en probeer je ze te benaderen door hun vriendin meer aandacht te geven. Deze onzin onderbouwen ze dan met quasi-psychologische termen die ze zelf bedacht hebben, of die ze in de Quest hebben gelezen. Na een uur naar deze narcistische mongolen te hebben geluisterd in een klaslokaalsetting ga je samen met hen de straat op en moedigen ze je aan om random vrouwen aan te spreken. Dit werkt dan het beste als je meteen zegt dat haar moeder een hoer is en haar nek te lang is in verhouding tot haar bovenlip, of iets in die richting. Probeer vooral zelfvertrouwen uit te stralen en ben “lekker speels”. Zoveel mogelijk nummers scoren van vrouwen, die uit ongemakkelijkheid maar een aantal willekeurige getallen opnoemen, telt als een geslaagde dag. Daarna alleen naar huis, en met een trots gevoel de handkar opstarten en voldaan in slaap vallen.

10153953_236804113171762_4698754914267669606_n
Alle foto’s zijn mogelijk gemaakt door “Vissen op Tinder”, een facebookpagina van een van de saaitste Tinderdates uit mijn leven.

Tips

Je hebt de inleiding overgeslagen hè? Schavuit! Nou je komt hier om te leren dus ik kan het je niet kwalijk nemen. Deze sectie ga ik wijden aan de daadwerkelijke tips. Pak je noteblokje en potlood erbij want dit zijn virtuele levenslessen die een natte staaf garanderen. We beginnen bij je profiel. Deze bestaat uit twee secties, te weten:

 • Foto’s
 • Tekstje

Om maar bovenaan te beginnen, de foto’s. Je Tinder is verbonden met je facebook-account, dus alleen deze foto’s zijn te gebruiken.

 • Als eerste raad ik je aan om vooral alléén maar groepsfoto’s te gebruiken. Wie houdt er niet van puzzelen?
 • Het liefste foto’s waarop je geen shirt aan hebt. Dit toont aan dat je tevreden bent met je lichaam en dat betekent weer dat je zelfvertrouwen hebt, aantrekkelijk!
 • Alle foto’s doen het nóg beter als je een zonnebril op hebt. Het interesseert vrouwen namelijk niet of je ogen hebt, want ze zijn te druk bezig je (gespierde/verlepte) lichaam te bekijken.
 • Spiegelselfies doen het ook goed, bonuspunten als je geen shirt aan hebt en heel chagrijnig kijkt terwijl je andere hand nonchalant in je broekzak rust.
 • Lachen is uit den boze. Je komt stoerder over indien je heel boos kijkt, dat straalt testosteron uit, en daar houden vrouwen van.
 • Bezoek je weleens een festival? Dat komt goed uit! Dan heb je een groepsfoto met zonnebril, exclusief bovenlichaam kledij waarop je straalbezopen bent. Niks schreeuwt meer: “IK BEN LEUK EN UNIEK!”, dan wanneer je een festivalbezoeker bent.
 • Hobby’s doen het goed bij vrouwen, dus foto’s met je hobby doen het nog beter! Heb je een mooie karper gevangen? Laat het zien! Een man die met een hengel kan omgaan, moet vrouwen toch de baas zijn?
 • Je maakt maar één eerste indruk. Dat is je eerste foto. Wil je dat ze je spiegelselfies, visfoto’s en festivalfoto’s ook bekijken dan moet je ze intrigeren met je eerste foto! De dickpick. Niks weet een vrouw meer te bekoren dan een stijve fallus terwijl ze het niet verwacht, uploaden naar facebook die lul!

Variatie in bovenstaande is mogelijk. Creativiteit wordt altijd gewaardeerd, laat je fantasie de vrije loop. Het onderstaande is onderdeel twee, het introtekstje waarin jij je kunt onderscheiden van al die andere eenzame masturbeerders.

 • Probeer je zoveel mogelijk te conformeren aan wat ‘gemiddeld’ wordt geacht en houd het luchtig. “Ik ben Rick, 28 jaar, accountant, hou van zwemmen, festivals, lachen, gezelligheid en dickpicks sturen op WhatsApp” is een perfect voorbeeld van hoe het moet.
 • Quotes doen het goed, deze laten zien dat je ‘een denker’ bent. Pluk er gewoon een van www.quotes.nl, welke maakt niet uit, je bent toch niet echt een denker of wel soms?
 • Stel een eisenpakket op. Jij hebt alles wat een vrouw zoekt, dus je mag ook wel verwachten dat je een Disneyprinses vindt. “Grote tetten, dikke reet zonder tijgerstrepen, wespentaille, rijk, geil, nymfomaan, herken jij je hierin? Druk dan op het hartje, anders oprotten, met je bochel.”
 • Een verhaal over je ex-vriendin(nen). Vrouwen houden nou eenmaal enorm van verhalen over exen.

Na het volgen van deze tips heb je binnen de kortste keren, honderden, duizenden matches. Nu is het alleen maar een zaak van binnen hengelen. Hoe je dit effectief kunt doen komt later misschien aan bod.

Happy hunting!

Geef een antwoord