Goldy en de Gouden Pillenparade

1: Whiskers en Bacon

Ze slaat de deur open en stapt stampvoetend de gelegenheid binnen, haar armen wild om zich heen slaande als een overprikkelde autist. “Godverteringtyfusdomme!” schreeuwt ze “Waar is die lul? WAAR IS DIE VERDOMDE CHARLATAN, VUILE KWAKZALVER!” met het volume dat ze produceert is Kool & the Gang’s ‘Jungle Boogie‘ nog maar amper te horen. Woest pakt ze een stapel tijdschriften van de houten jaren ’40 salontafel en gooit het over de toonbank naar de verschrikte ‘artiest’. De weerstand van de lucht is groter dan die van de nietjes die de pagina’s bij elkaar dienen te houden. De gelamineerde schaarsgeklede dames vliegen door de lucht als slechtgevouwen vliegtuigjes en dwarrelen naar beneden wanneer de zwaartekracht eindelijk de overhand heeft gekregen. “♫ Get down get down.. get down get down! ♫”. Voor de houten balie blijft ze staan, als dit een tekenfilm was zou de rook uit haar neus nu vlam vatten en haar hoofd zou paars aanlopen. De realiteit is net iets anders, haar hoofd is een enkele tint verwijderd van rood en het enige dat uit haar neus komt zijn groene snotbellen zo groot als tennisballen. Deze dame is niet helemaal in haar sas, dat is wel duidelijk.

De klant in de tattoostoel bekijkt de slanke dame van top tot teen. Ze draagt pumps met hoge hakken van minstens een centimeter of 12. Haar benen zijn bedekt met panties met ladders erin waar een glazenwasser nog hoogtevrees van zou krijgen. Over de zwarte panties draagt ze een daisy duke, een spijkerbroekje zo kort afgeknipt dat Lady Gaga zich er nog voor zou schamen. Een zwart, laag uitgesneden naveltruitje zonder mouwen met daarop rode lippen met een uitgestoken tong bedekt amper haar enorme boezem en onder het truitje is een navelpiercing zichtbaar. Hier houdt het fissa niet op, haar beide oren zitten vol met piercings, minimaal 5 in elk oor. Het haar van het meisje dat niet ouder oogt dan 23 is goudblond en lijkt al het zonlicht op te vangen en vervolgens je ogen in te weerkaatsen als een spiegel. In haar haar zit een grote rode roos. Even rood is de lippenstift op haar extreem kusbare lippen. De donkere eyeliner zorgt voor een fijn contrast met haar felblauwe ogen. Haar linkerpols zit vol met festivalarmbandjes, om haar rechter zit een brede lederen armband met metalen spikes. Om haar hele lichaam zit een slang gewikkeld die begint bij haar linkerbeen. De inktslang kruipt twee keer om haar middel heen om vervolgens uit haar mouw verder te gaan op haar rechterarm, de kop van het gigantische beest rustende op de rug van haar hand met zijn bek wijd open. In haar nek staat een zwarte roos met lange doornen. Op haar linker bovenarm heeft ze een rood hart met een banner waarop de tekst ‘Mama’ staat. Onder de knokkels van haar rechterhand staat in hoofdletters het woord ‘LOVE’ en de op de linkerhand staat ‘PIGS’. De gemiddelde ‘Murican zou het meisje betichten van een voorliefde voor ‘wouten’ maar dit is niet de gedachte die hier opgewekt wordt want achter het meisje staan 2 schattige biggetjes. Twee paars gespoten biggetjes.

“Wie zoekt u mevrouw?” vraagt de inktmeneer die ondanks zijn agressieve voorkomen heel mak blijkt te zijn. “DIE GRAFLIJER DIE DEZE MEUK OP MIJN ANDERSZINS PERFECTE LICHAAM HEEFT GEDEPONEERD!” tiert het kleine vrouwtje. “Mevrouw, als u zo in hoofdletters blijft spreken kan ik u niet te woord staan, dit is een nette gelegenheid waar mensen komen voor hun rust, derhalve wil ik u ondanks uw duidelijke staat van opwinding verzoeken een toepasselijkere toon aan te nemen” antwoord de man rustig, waarop het dametje haar knalrood gelakte wijs-en middelvinger in haar broekzak frot en er een zakje sos uit vist. Ze sneeuwt het op een hoopje op de balie, pakt een visitekaartje uit de houder en begint er netjes een lijntje van te maken. De souplesse en snelheid waarmee dit gedaan wordt duidt op enige ervaring op dit gebied. Vijf seconden later ligt er een perfect rechte, lijn wiens zijden evenwijdig aan elkaar zijn, van minimaal 11 centimeter lang. Onder de spijkerband tovert ze een gouden kokertje vandaan die meteen in haar linker neusgat verdwijnt. Met de wijsvinger van haar vrije hand houdt ze haar rechter neusgat dicht, leunt over de balie, snuift in één enkele haal het goedje naar binnen, gooit haar hoofd achterover met half dichtgeknepen ogen alsof ze op het punt staat een cumshot te ontvangen en veegt vervolgens de witte residu van haar filtrum. “Aaaaaaaaaahhhhh.. Jeetje mineetje dat lucht op” zucht ze als ze haar hand uitsteekt om zich voor te stellen aan de man met het tattoogeweer. “Goldy” zegt ze lief. “Dimitri” antwoord inktmeneer wanneer hij het zijdezachte handje van Goldy pakt voor een stevige maar niet al te ruwe handdruk. “En dit zijn Whiskers en Bacon” zegt ze terwijl ze naar de twee paarse biggetjes wijst die allebei een roze halsband met hun naam in blingbling om hebben.

Geef een antwoord