Ik haat RTL Boulevard

Ik ging vandaag, of ja nu alweer gisteren, bij mijn moeder eten. Geweldige kok, lekker eten, niks te klagen love you mama x. Wat volgt is een kopje koffie terwijl ik geniet van een leuk puzzelspelletje op de iPad (het is een Apple iPad, ik ben niet zo’n 69 jarige oma die een tablet standaard een iPad noemt omdat ze lui is). Op de achtergrond staat de televisie stroom uit het stopcontact te trekken en om te zetten in de ellende die RTL Boulevard heet. Toen gebeurde er iets wat mij redelijk agiteerde, wat mij aanzette tot het schrijven van een mail aan de redactie van RTL Boulevard. Enfin, lees hieronder verder.

!!!!WAARSCHUWING, BEVAT STAR WARS 7 SPOILER VAN EPISCH FORMAAT!!!!

Aan: rtlboulevard@rtl.nl

Onderwerp: Scoopje

Mijn scoop is dat jullie echt een kut-programma maken. Waarvan akte. Lees de mail aandachtig door, want het is geen rant over hoe kut jullie programma is, want om te klagen over zoiets zaaddodends neem ik normaal de tijd niet eens. Maar dit gaat echt ‘te furr’.

Ik moet die ellende soms aanhoren als ik bij mijn moeder langs ga omdat.. ja waarom eigenlijk? Geen idee, dat mens wordt ook ouder en daarmee neemt de grijze massa af. Oude mensen hebben niet voor niets een grote passie voor alles afzeiken dat nieuw is, alles wat ze niet snappen en praten over andere mensen en hun kinderen. Uit ongefundeerd-niet-uitgevoerd-onderzoek van ondergetekende is gebleken dat 99% van de mensen boven de 55 meer over anderen mensen praat dan over eigen belevenissen, en dat 95% daarvan zelfs ‘roddelen’ als eerste levensbehoefte aanwijzen.

Over het algemeen denk ik er het mijne van en negeer ik al die kak die de hypocriete bakkes van die Verlinden uitkomt, maar vandaag moet ik toch even zeggen dat jullie het programma naar een nieuw dieptepunt gebracht hebben (voor zover dat mogelijk is dan. Die diarree is niet televisiewaardig, maar het gemiddelde IQ van jullie trouwe kijkers ligt vast ergens tussen de 80 en 95 in, en domme mensen hebben ook vermaak nodig). Daarbij moet ik (of ja moeten, ik doe het gewoon hey!) overigens vermelden dat ik sowieso weinig televisie kijk omdat het allemaal kut is. Gescripte ‘reality’-programma’s en de zoveelste talentenjacht wordt afgewisseld met een ‘feel-good’-programma over zielige, vaak minder toerekeningsvatbare, mensen die een hobby hebben en een dik wijf op de bank hebben zitten die jaloers is omdat zij als enige hobby het verpesten van het leven van haar man heeft.

Wat er dus gebeurde, en waarom ik deze liefdevolle mail stuur is het volgende:

Ik was mezelf aan het vermaken op de iPad omdat ik die aids die jullie produceren liever niet (bewust) in me opneem.

Intermezzo (ja nu al ja):Bijgevoegd is een screenshot van een chrome-app die ik speciaal geïnstalleerd heb om dit soort shit te voorkomen.

kankerboulevard
Geen spoilers meer dankzij deze plug-in, nu nog iemand die Albert Verlinden van de buis haalt.
Winston Gerstadinges geeft een voorzetje voor een Star Wars spoiler, waarop die teringnicht gewoon even doodleuk op televisie verteld dat Han Solo dood gaat in de film, FUCKING HAN SOLO GAAT DOOD. Bedankt dat ik dit weet voor ik de film in de bioscoop heb kunnen zien. Dan wacht je jarenlang op een film en dan wordt het verpest door Albert Ver-fucking-linden. Ik hoop dat je in een piemel stikt Albert.
M.v.g.
Jimmy

Geef een reactie