Theedoos

Als je niks te doen hebt en je hebt nog wat dingen nodig in de trend van handzeep en douchegel kom je al snel bij de Action uit. Laat het nu net die ene speciale zondag in het jaar zijn waarop heidenen massaal kunnen winkelen in het shopvalhalla dat Waalwijk heet. Koopzondag is een uitje voor veel mensen, de woonboulevards zien wit van de burgers en buitenlui.

Bij een rondje stad hoort standaard een bezoekje aan de Xenos. Een sprintje langs one-direction kussentjes die strategisch naast de edible panties zijn geplaatst, dochter een leuk kussentje, en ons moeder kan genieten van een wilde avond met ons pap.

In de hoek nog even kijken naar de cupcake bewaardozen en andere gezelligheidjes. Bij de schepsnoep snel 2 apenkoppen jatten en testen op taaiheid. Beiden geslaagd. Tijd om de winkel te verlaten. Maar wat ik dan zie is het toppunt van burgerlijkheid.

Een stel van nog geen 30, hij een ‘modieus’ shirt van de C&A met daarop een vierkante opdruk met een verwarrende tekst, een spijkerbroek en schoenen die lijken op het bastaardkind van Nikes en Scapino wandelschoenen. Zij gewoon lekker standaard in haar zondagse outfit, spijkerbroek en een shirtje. Het gespreksonderwerp? Een nieuwe theedoos, ik heb helaas het begin gemist maar ze zullen wel net zijn gaan samenwonen en nu het liefdesnestje gezellig willen maken. Voor wie nog nooit bij de Xenos is geweest, ze hebben eigenlijk weinig variatie in theedozen. Ze zijn allemaal blankhout of wit of een combinatie van beiden met passende teksten erop als: “I love tea” en “No worries, drink tea”. Iedereen heeft een theedoos nodig, denk ik.. ? Ze zijn allemaal even lelijk dus pak er gewoon één. Dat stel heeft zeker alle theedozen uit het schap gepakt om met termen te gooien als: “Leuk” en “Deze is ook leuk”.

Het is duidelijk, jullie willen laten zien dat jullie van thee houden, net als jullie liefde voor biologische komkommers die even biologisch per stuk verpakt zijn in plastic. Of je houdt gewoon je bek en drinkt koffie?

original_i-love-tea-box

Geef een antwoord